LifeStyle

Ziua EducaÈ›iei – premii È™i diplome

Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, sarbatorita in fiecare an pe data de 5 octombrie, va avea loc festivitatea de premiere și decernare a diplomelor pentru cei 14 copii, membri ai Clubului de Excelenta care au obținut certificate de competenta lingvistica Cambridge. Luni, 5 octombrie 2009, incepnd cu ora 14.00, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei va premia 14 copii, cu varsta cuprinsa intre 9 și 13 ani, membri ai Clubului de Excelența, care au luat punctaj maxim la testarile organizate in vederea obținerii certificatului de competenta lingvistica Cambridge.
Incepnd cu luna mai a acestui an, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romniei, in cadrul unui parteneriat incheiat cu Consiliul Britanic, a fost acreditata ca centru de testare Cambridge. Aici, copiii cu varsta cuprins intre 9 și 15 ani sunt testați periodic de profesori atestați de Consiliul Britanic, in vederea obținerii certificatelor lingvistice, cu diferite grade de competențaok.
La festivitatea de decernare a certificatelor și premiilor, organizata cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, vor fi prezenți și reprezentanți ai Consiliului Britanic, in persoana dnei Mihaela Georgescu-examination officer și a dnei Bianca Popa-Teacher Trainer, pentru a inmna diplomele.
Pentru performanțele obținute, dar și pentru rezultatele deosebite cu care se pot mandri și in alte domenii de activitate, cei 14 copii vor primi din partea fundației diplome de excelența și premii constand in materiale educaționale.

Clubul de Excelența are ca scop identificarea, dezvoltarea si promovarea copiilor si a tinerilor talentati in diferite domenii de activitate. Printre partenerii care susțin activitatea clubului se numara: Liceul de Coregrafie Floria Capsali, Euroticket Company, City Mall și Ana Catering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *