Concursuri

LSD, Warner Bros. Pictures, DC Comics si Vertical Entertainment te invita la film

Lumea inca deplange moartea lui Superman. Violenta, actele de razboi si terorism sunt toate in crestere, dar amenintarea reala nu vine de aici. O forta intunecata s-a trezit dupa sute de ani si vrea sa domneasca din nou asupra omenirii. Acum e vremea ca eroii sa inteleaga ca doar impreuna sunt cu adevarat puternici. Bruce Wayne – Batman si Diana Prince – Wonder Woman incearca sa formeze o echipa formata din Super Eroi cu abilitati extraordinare. Aquaman, Cyborg şi The Flash trebuie sa intre in Liga Dreptatii.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Liga Dreptatii.
Invitatiile sunt valabile la Cinema Movieplex din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Acest actor a jucat in filme precum The Accountant, Gone Girl, The Town, si a castigat cu Argo un Golden Globe si un Oscar. In Justice League / Liga Dreptatii, se intoarce in rolul lui , Batman / Bruce Wayne, pe care l-a jucat prima oara in blockbusterul Batman vs Superman: Dawn of Justice.

Care este numele lui?

a) Ben Affleck

b) Henry Cavill

c) Christian Bale

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, „Liga Dreptăţii” are premiera în cinematografele din ţară începând cu 17 noiembrie. Urmareste un film eveniment care ii reuneste pentru prima oara pe Super Eroii din Universul DC Comics. O producţie Warner Bros. Pictures si DC Comics distribuită de Vertical Entertainment, cu Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen şi J.K. Simmons.
Vizionează Liga Dreptăţii din 17 noiembrie în format 3D, 4DX şi IMAX 3D.
© 2017 Warner Bros. Ent. All rights reserved. TM&©DC Comics.

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *