Un studiu recent a stabilit ca persoanele care consuma vitamina E zilnic, 19 miligrame pe zi, sunt cu 25% mai putin predispuse de a fi diagnosticate cu Alzheimer in urmatorii 10 ani. Persoanele incluse in studiu au consumat vit E sin surse naturale, cum ar fi nuci, seminte de floarea soarelui, spanac. In plus, nucile si semintele potolesc foamea usor, fiind o gustare sanatoasa recomandata si in curele de slabire, daca tinem seama de cantitati. De asemeni sunt bogate si in grasimi sanatoase care protejeaza inima impotriva infarctului miocardic.
Vitamina E ajuta la protejarea celulelor impotriva proceselor de oxidare care determina debutul maladiei Alzheimer.
Fie ca alegeti un mic dejun cu nuci si seminte, un pranz cu spanac sau o cina cu peste si ierburi, sursele de vitamina E nu trebuie sa lipseasca din meniul dvs zilnic.
Realage.com sustine ca un consum ridicat de vitamina E si antioxidanti ne poate face sa aratam cu pana la 6 ani mai tineri.
Sursa www.realage.com