LifeStyle

Vinurile lumii la Casa Iancului – 26 februarie 2008, de la ora 18.30

Vinul.Ro, impreuna cu Cramele Recas, au placerea sa anunte o seara speciala cu vinuri internationale si gastronomie romaneasca la restaurantul Casa Iancului, din Bucuresti (str Sarafinesti nr 2). Degustarea va avea loc marti, 26 februarie 2008, de la ora 18.30 si vor fi prezentate vinuri din Africa de Sud, Chile, Franta, Italia si Spania.

Nume mari precum Nederburg, Chamarré, Masi sau Cono Sur vor fi prezentate de somelierul Sergiu Nedelea ( www.Winetaste.Ro ), impreuna cu specialistii www.Vinul.Ro. Salamurile fine din vanat, branzeturile romanesti, ouale de prepelita, salatele boieresti, ficateii inveliti in sunca sau branza de burduf tavalita prin chimen vor fi doar cateva dintre antreurile serii, urmate de veritabile ‘piese de rezistenta’ precum ciupercile de padure sau ‘urechi de lemn’, ciorba de afumatura cu carnati de Plescoi ori cotletele de berbecut stinse in vin si asezonate cu struguri macerati in vinars vechi.

Vino sa faci cunostinta cu exotica asociere dintre marile vinuri ale lumii si bucataria romaneasca adevarata! Atentie! Locurile sunt limitate, rezervarile in avans sunt recomandate.

Construit prima data in 2003 ca o extensie pe internet a revistei de vinuri Connaisseur, portalul www.vinul.ro (re-designed & enhanced) a devenit o initiativa de sine statatoare in ianuarie 2006 iar in prezent grupeaza cea mai larga comunitate online a iubitorilor de vin din Romania.

Vinul.ro constituie principala resursa informativa cu privire la domeniul vinurilor de pe net-ul romanesc, insa in acelasi timp ofera si alte categorii de informatii, din domenii conexe: restaurante, gastronomie fina, retete si produse traditionale, hoteluri, turism.

Pretul unui bilet este 75 RON / persoana, rezervarile se pot face la telefonul 0730-030.890 sau la adresa de e-mail (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate).
http://www.vinul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *