Stiri

Velux si-a lansat site-ul

Velux România, lider mondial în fabricarea ferestrelor de mansardă, anunţă lansarea noului website www.velux.ro, după ce în luna iulie a acestui an a lansat magazinul online pentru rulouri decorative şi parasolare. Prin intermediul site-ului, compania împărtăşeşte din experienţa sa de peste 65 de ani în domeniu în întreaga lume şi de 12 ani în România, punând astfel la dispoziţia clienţilor finali şi a profesioniştilor un instrument util, dinamic şi interactiv pentru proiectele de mansardare.

Noua interfaţă a site-ului vine cu facilităţi de navigare şi utilizare înnoite, un design şi o structură îmbunătăţite şi cu mesaje personalizate pentru categoriile de public ţintă. Site-ul îşi îndeplineşte cu succes tripla funcţionalitate: de informare-prezentare a produselor, cumpărături online şi aceea a unui ghid pentru proiectele de mansardă.
www.velux.ro se individualizează în peisajul site-urilor de profil punând la dispoziţia vizitatorilor o serie de aplicaţii 3D privind modul de un instalare şi funcţionare a produselor, simulatoare de lumină naturală, dar şi sfaturi şi soluţii de amenajare a spaţiului de la mansardă.
Magazinul online VELUX, accesibil pe noua versiune a site-ului permite vizitatorilor să consulte gama completă de produse ale companiei, de la produse de decorare cu rol estetic la cele funcţionale, de control al căldurii şi al luminii. Până la această dată, VELUX este proprietarul primului magazin online de rulouri şi parasolare din România.
VELUX este o companie model ce cultivă o atitudine responsabilă faţă de mediul înconjurător şi resursele sale. Compania a dedicat o secţiune specială a noii sale pagini de internet proiectelor ecologice de arhitectură iniţiate de aceasta: Atika, Soltag, Model Home 2020 reprezintă conceptele unor construcţii proiectate pentru a produce un consum scăzut de energie, facând parte din categoria caselor pasive.

Vizitaţi www.velux.ro în perioada 1-18 septembrie 2009 şi veţi primi un premiu surpriză.
Ca producător al primelor ferestre de mansardă, livrate în 1942 la o şcoală din Danemarca, VELUX a fost şi rămâne cu un pas înaintea dezvoltării. Aspectul îmbunătăţit al ferestrelor este rezultatul aplicării ultimelor noutăţi tehnologice, precum şi al perfecţionării bazate pe o lungă experienţă. Produsele VELUX reprezintă soluţia ideală pentru fiecare mansardă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *