Evenimente

Un hobby aspirational: cursuri recreative de gatit alaturi de un chef german

Pentru curiosi, pasionati si “bons vivants”! Descopera sau redescopera placerea de a gati pentru tine, pentru cei dragi sau de amorul artei alaturi de chef-ul german Daniel Wendorf.

Daniel Wendorf, proaspat sosit in Bucuresti de la Restaurant Enoteca St. Moritz (15 puncte Gault Millau) a lucrat 5 ani sub conducerea bucatarului cu stele Michelin, Uwe Messner.

Societe Gourmet a pregatit o serie de cursuri de gastronomie rafinata, creativa, care te vor plimba prin bucatariile lumii si iti vor crea increderea in abilitatile si cunostintele tale culinare.

Ce te asteapta la cooking classes:
– O locatie fermecatoare pe malul lacului, dedicata cursurilor de gatit, utilata si echipata profesionist
– Un chef profesionist, gata sa impartaseasca cu drag participantilor experienta si pasiunea sa pentru gatit la cel mai inalt nivel.
– Cursuri in timpul saptamanii si in weekend, folosind numai produse proaspete, de sezon; invatati sa preparati totul “in casa”, sanatos, delicios intr-o prezentare demna de restaurant gourmet.
– Meniurile se schimba de fiecare data in functie de sezon si la curent cu tendintele internationale iar voi puteti lua acasa brosura cu retete.

Intra pe site, vezi noile noastre cursuri, team building-ul “Team Cooking”, cine este chef Daniel Wendorf si ce alte delicii se intampla in lumea noastra gourmet. Daca esti indragostit de “bien vivre”, te asteptam la sfarsit de vara sa incepem o noua calatorie savuroasa!

Societe Gourmet Cooking Classes & more..
Strada Drumul Bisericii nr. 11, Pipera
Informatii si rezervari: 0040 721 223 385
info@societegourmet.ro

Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *