Concerte

TV Paprika si Carrefour iti servesc cina la restaurantul lui Jamie Oliver din Londra

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa luati masa in restaurantul unuia dintre cei mai faimosi bucatari ai lumii, cu retetele caruia va delectati, de obicei, doar la televizor sau in reviste?

TV Paprika nu a stat pe ganduri si va ofera acum sansa de a castiga o excursie la Londra pentru 2 persoane, cu o super-cina la restaurantul indragitului bucatar Jamie Oliver – Fifteen.

Toti cei care vor face cumparaturi cu o valoare minima de 50 Ron pe un singur bon de casa, in perioada 19 23 aprilie, in Carrefour Berceni si Colentina (Bucuresti), respectiv Carrefour Era si Lotus (Oradea) vor fi mai aproape de vacanta perfecta, participand automat la tragerea la sorti, din data de 2 mai.

Surprizele insa nu se vor opri aici, intrucat cei eligibili pentru a se inscrie in campanie vor primi pe loc la casele de marcat, cate o brosura cu retetele bucatarilor care va gatesc in fiecare zi la TV Paprika.

Sirul evenimentelor de Paste la TV Paprika continua cu seria cinci a emisiunii Cu F de la Fantastic difuzata din 20 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 22:00. Gazda acestui show culinar este insusi Gordon Ramsay, temperamentalul bucatar care nu inceteaza sa ne uimeasca cu fiecare ocazie.

O adevarata aventura gastronomica promite si Heston Blumenthal in noua serie Ospat cu Heston, din 22 aprilie, de la ora 22:00. Emisiunea prezinta festinuri spectaculoase, mancaruri care mai de care mai neobisnuite si multe idei din bucatariile internationale.

Alte emisiuni pentru care telespectatorii vor putea opta in aceasta perioada sunt Oz si James si Marea competitie culinara ce pot fi vizionate in weekend-urile din aprilie, incepand cu ora 16:00, respectiv 21:30.

http://www.tvpaprika.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *