Evenimente

Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant

Echipa ASP Oradea pleaca din nou la drum, in perioada 24 26 septembrie 2010, in Elvetia, pentru a participa la un puternic turneu international. Oriunde, cu placere vom scrie o noua pagina in cartea de onoare a turneului international de la Uster.
Alaturi de echipa ASP Oradea va fi din nou sponsorul principal FAN Courier, care a oferit sportivilor oradeni posibilitatea de a face deplasarea la Uster, in Elvetia.
Turneul International de la Uster este un turneu select, marea majoritate a echipelor care vor participa sunt echipe de club din Germania, o forta a baschetului in fotoliu rulant din Europa.
La startul competitiei vor participa pe langa echipa organizatoare si echipa noastra un numar de alte 6 echipe din Elvetia, Austria si Germania.
Este pentru a doua oara cand vom fi prezenti la Turneul de la Uster, iar pentru noi este o mare onoare sa reprezentam baschetul in fotoliu rulant din Romania la acest eveniment.
ASP Oradea va face parte din Grupa A alaturi de echipele : SKV Ravensburg, SGH Berlin si TSV Ellwangen. Grupa B este alcatuita din echipele : Uster RC, RC Vorarlberg, SHG Dachau si Kosovo.
ASP Oradea va intalni in primul meci echipa TSV Ellwangen.

Sponsor principal: FAN COURIER EXPRESS – liderul pietei de curierat rapid din Romania
Partener: Extreme Zone Adventure – organizeaza activitati sportive extreme si team-building.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *