Ingrediente pentru 4 portii: 450 g carne de vita tocata, 15 biscuiti de casa neindulciti, 2 cepe tocate marunt, 1 ou, o lingura mustar, 1 lingura mustar Dijon, 1/4 pahar lapte, 3/4 cana branza mozarella, rasa, cimbru, sare si piper dupa gust, o jumatate de bagheta.
Preparare:
Se taie bagheta in 2, pe lungime. De preferat sa obtineti 2 felii suficient de groase. Miezul se scobeste.
Intr-un bol se amesteca oul, carnea tocata, ceapa, mustarul, sare si piper dupa gust, cimbru si o parte din branza rasa (cam o treime).
Se umplu cele 2 bucati de bagheta cu amestecul de carne, deasupra se aseaza branza rasa.
Bagheta se aseaza pe folie de aluminiu, fara a acoperi cu folie carnea sau branza. Se aseaza pe gratarul cuptorului si se coace cam 40 de min la foc mediu.
Se serveste taiata in bucati mici, cu salata verde.