LifeStyle

Top gadgeturi de lifestyle

Urmărind cel mai interesant blog de gadgeturi, www.computerblog.ro, am realizat un top al celor mai interesante gadgeturi de lifestyle, conform preferințelor cititorilor. Se pare că Apple rămâne pe primul loc cu iPhone, iPad și MacBook Air. Să începem și topul.

top gadgets

Top gadgeturi lifestyle

Top gadgeturi despre care merită să citești. Urmează link-urile din text…

10.) Locul zece în clasamentul Lifestyle Digital este obținut de MacBook Air, laptopul care a redefinit portabilitatea și a obligat Intel și Microsoft să lanseze gama de ultrabook. Laptopul ultrasubțire a fost lăudat de multe vedete, printre care Florin Grozea, de la Hi-Q.

9.) Locul nouă revine unei tablete interesante, dar nu suficient de bine realizate pentru a urca în clasament – Galaxy Note 10.1, abia lansată în primăvară la Barcelona.

8.) Locul opt în clasamentul nostru ad-hoc este luat de un telefon excelent, dar care a fost lansat cam târziu și ajunge foarte greu la noi, mai are ceva de lucru… Sony Xperia S, arătos, dar încă nu este hit-ul de care au nevoie japonezii.

7.) Pe locul al șaptelea, urmează un telefon bun, dar care nu are toate dotările necesare să fie în prima parte a clasamentului. Vorbesc despre Motorola Motoluxe, abia lansat în România. L-am întâlnit la Barcelona, cu ocazia Mobile World Congress.

6.) Locul șase revine unui gadget foarte interesant, dar care nici el nu a prins foarte bine în România – tableta Samsung Galaxy Tab. Cea mai interesantă utilizare rămâne la școală, pe post de catalog

5.) Locul cinci revine unui laptop ultrasubțire, care nu este ultrabook, ci doar un laptop excelent. Sony Vaio Z, la care singura problemă rămâne prețul, în rest, de nota zece.

4.) Pe locul al patrulea, cine putea fi decât hit-ul taiwanezilor de la HTC, respectiv One X, cel mai bine dotat smartphone scos pe piață anul acesta.

3.) Pe trei am pus iPhone 4S, care nu mai ține pasul cu rivalii la ora actuală, dar este preferat de vedete, precum Marius Tudosiei de exemplu, care a renunțat la alte camere foto pentru el.

2.) Locul doi îl ia un gadget nelansat deocamdată, Samsung Gakaxy S3, pe care oficialii îl anunță pentru 3 mai 2012. Să vedem dacă se confirmă informațiile.

1.) Din păcate pentru competiție, deocamdată cel mai tare gadget rămâne noul iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *