Concerte

“Thursday Live Sessions” – cu Berti Barbera si Florin Ochescu la The Ark


Seria evenimentelor “Thursday Live Sessions” continua joi, 14 aprilie, de la ora 20:00, cu un concert live sustinut de Berti Barbera si Florin Ochescu.  Stilurile muzicale ale celor doi artisti cu valoare si experienta, din generatii diferite dar cu multe referinte comune, se vor contopi pentru a da nastere muzicii live de calitate, intr-o atmosfera desavarsita.

The Ark va oferi in premiera un concert inedit cu Berti Barbera alaturi de Florin Ochescu, reprezentand reintalnirea celor doi vechi prieteni si muzicieni care se stiu bine, dar mai au inca multe sa-si spuna.

Berti Barbera este un artist desavarsit, care isi deschide urechile si sufletul la diversitatea stilistica si la multiplele posibilitati de redare a unei lucrari muzicale. Avand un spectru vocal flexibil si o buna cunoastere a instrumentelor de percutie, artistul reuseste, prin tehnici moderne si traditionale, sa dea o forma originala si spectaculoasa oricarei piese pe care o abordeaza.

Florin Ochescu, dupa experimente muzicale precum Curtea Veche 43, incepe in 1977 sa cante in formatia “Rosu si Negru”, apoi in primul supergrup romanesc “Progresiv TM”. In perioada anilor ’80 artistul s-a consacrat ca unul dintre cei mai valorosi chitaristi romani, lasandu-si amprenta chitaristica personala in trupe cu renume cum ar fi Monolit, Iris, Sfinx, Rosu si Negru, Holograf, fiind in acelasi timp autorul unor proiecte personale precum: Blue’s Convention, Big Mamou, Blues Caffe si trio-urile T.O.N.E, D.O.L.E, fiind considerat un chitarist matur, foarte tehnic si plin de surprize.

Berti Barbera alaturi de Florin Ochescu vor concerta joi, 14 aprilie, la The Ark Lounge, in cadrul platformei muzicale ,,Thursday Live Sessions”, incepand cu ora 20:00.

 

 

 

 

Uranus 150

sector 5, Bucuresti
0724588534

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *