Evenimente

Targul de Florii la Muzeul Taranului Roman

Ca in fiecare an de Florii, Muzeul Taranului Roman isi asteapta mesterii din toate zonele tarii.
De vineri, 26 martie pana duminica, 28 martie, olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar si tesatoare, cusatorese, impletitoare, incondeietoare vor veni la Targul de Florii cu: obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, oua incondeiate, mobilier pictat, icoane.

De-ale gurii puteti targui: suc de mere, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, krts kalcs, mere din Maramures, halvita, magiun de prune din Topoloveni, miere de albine si laptisor de matca, polen si propolis, ierburi de leac, palinca de Bihor si vin, mancaruri de post la Clubul Taranului.

In targ:

demonstratii de incondeiat oua cu Elena Ihnatiuc si Ileana Hotopila, incondeietoare din Suceava;

demonstratii de olarit cu Olimpia Dimitriu din Ilfov si Gheorghe Iorga din Horezu;

Atelier de hartie manuala cu Razvan Supuran;

Atelier Foto cum era odata prin Bucuresti de venea lumea sa se fotografieze artistic, la fotograful Eugen Ciocan;

duminica, 28 martie, ora 11:00 – teatru de papusi Melcisorul cel grabit cu trupa Tropaiele de la Atelierul de creativitate de la MTR (pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani);

duminica, 28 martie, de la 14:00 la 15:30 – Mirela Neagoe din Teleorman impleteste cosite de orasence dupa felul cum se pieptanau tarancile pe vremuri.

Targul de Florii este deschis de vineri, 26 martie pana duminica, 28 martie, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul Taranului Roman.

Pret bilet: 5 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari).

Parteneri: Clubul Taranului, RATB, Metrorex, Cocor Media Channel, Lider Print
Parteneri media : 24-Fun, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, RFI, 121.ro, Good Food, Port.ro, metropotam.ro, Hot News, webpr.ro, www.calendarevenimete.ro, LiterNet, Observator cultural

021 317 96 60
info@muzeultaranuluiroman.ro
http://www.muzeultaranuluiroman.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *