FILME

Supravietuitorul isi continua periplul pe litoralul romanesc

Daca saptamana trecuta Comisarul Moldovan a vizitat gradina de vara Albatros, din Mamaia, in cursul acestei saptamani el se va opri la teatrele de vara din: Eforie Sud (miercuri, 16 iulie), Techirghiol (vineri, 18 iulie) si Costinesti (duminica, 20 iulie).

MediaPro Distribution aduce filmul “ Supravietuitorul ” pe litoralul romanesc la numai trei luni de la premiera filmului pe marile ecrane din Romania, iar din toamna, filmul va putea fi gasit si pe DVD.

Turistii aflati in aceste zile la malul Marii Negre vor avea astfel ocazia sa retraiasca aventurile Comisarului Moldovan, care revine in forta. Actiunea este plasata prin anii ‘80, undeva in Europa, unde il vom revedea pe Moldovan cu amintirile din trecutul relativ indepartat, dar si cu noua aventura pe care o traieste.

Cu Ileana Lazariuc , Lucian Viziru, Sergiu Nicolaescu, George Mihaita, Vladimir Gaitan, Petr Falc, Jean Constantin , Ion Dichiseanu, Loredana, Ion Ritiu, Cristian Motiu si Cristi Iacob in distributie, “ Supravietuitorul ” va putea fi vizionat in saptamana 14-20 iulie in trei statiuni de la malul marii: Eforie Sud (miercuri, 16 iulie), Techirghiol (vineri, 18 iulie) si Costinesti (duminica, 20 iulie).

Sursa: MediaPro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *