Ingrediente: 1/2 lingura ulei de masline, o ceapa, tocata marunt, 3 cartofi dulci mici, decojiti, taiati cubulete,1 lingura de ghimbir tocat marunt, 4 morcovi curatati si taiati cubulete, 2 tulpini de telina, tocate, 1 l supa de legume, 150 ml lapte de cocos, 2-3 linguri coriandru proaspat tocat.
Preparare:
Calim in ulei incins ceapa pana se inmoaie usor, adaugam ghimbirul, amestecam si calim pentru cateva minute, adaugam legumele si mai calim 3-4 minute, apoi adaugam supa si fierbem la foc mic aproximativ 20 min, pana se inmoaie legumele.
Se adauga laptele de cocos si coriandru si se mixeaza bine.
Serviti supa calda sau rece, dupa preferinte.
O supa hranitoare, bogata in betacaroten, pentru sanatatea pielii incercata in zilele toride de vara, vitamine B 6 si C, minerale ca fier, cupru si mangan.