Ingrediente pentru 4 portii: 1/4 lingurita chimen,1/2 lingurita seminte de coriandru zdrobit, 1/2 lingurita seminte de mustar galben, 1/4 lingurita curcuma, o lingura de ghimbir curatat si taiat fasii subtiri, 2 catei de usturoi tocati, 1 ardei mic iute, curatat de seminte si tocat fin,1 cana de rosii cubulete, 800 ml supa de pui, sare, un cartof dulce curatat si taiat cuburi, 1 lingura ulei de rapita.
Preparare:
Se incalzeste uleiul intr-o cratita. Se adauga chimen, coriandru si semintele de mustar pentru a elibera aroma. Se agita tigaia pana devin aromate semintele si incep sa sara, cam 30 s. Adauga curcuma, ghimbir, usturoi si ardeiul si se amesteca, lasand pe foc 1 min. Se adauga rosiile si supa de pui, sare dupa gust iar cand incepe sa fiarba se adauga cartoful. Se lasa sa fiarba la foc mic, max 10 min.
Se poate servi cu felii de lime, coriandru verde, iaurt grecesc sau sos harissa, dupa gust.
One Comment