Vedete

Stim ce vor femeile, al treilea episod, cu Dobrovolschi

Cel de-al treilea episod mult asteptat din campania Diva Universal, “Stim ce vor femeile” a fost postat astazi, 22 martie pe site-ul www.stimcevorfemeile.ro. Acesta este o continuare a primelor doua (aparute pe 8, respectiv 15 martie), in care cei 4 barbati celebri, Mihai Dobrovolschi, Virgil Iantu, Marius Vizante si Adrian Despot incearca sa invete mai multe lucruri despre femei, urmarind impreuna serialele Diva Universal.

Stim ce vor femeile

 

Daca in primul episod Iantu a tinut o pledoarie in favoarea Aliciei Florick din „Sotia perfecta”, iar in cel de-al doilea, Marius Florea Vizante a jucat perfect un rol inspirat din serialul „Mediumul”, a venit randul lui Dobrovolschi sa le dea clasa celor 3 colegi de suferinta in episodul cu numarul trei. El dovedeste ca a urmarit-o atent pe Claudia Joy din „Sotii de militari”, pentru a-si da seama cum ar putea sa fie un partener mai bun pentru femeia din viata lui.

Mihai Dobrovolschi, Virgil Iantu, Marius Vizante si Adrian Despot stiu ca femeile sunt complicate, asadar s-au supus de bunavoie unui regim de autoperfectionare, intalnindu-se ca baietii in serile cand sunt difuzate serialele Diva. Intruchipand patru tipuri de barbati diferiti: disciplinatul, inteligentul, volubilul si atentul, fac eforturi sa inteleaga impreuna ce vor femeile. Rezultatele intalnirilor pe www.stimcevorfemeile.ro .

Nu pierde pe 29 martie ultimul episod in care Adrian Despot se remarca printr-un rol de zile mari, inspirat din serialul „In jungla orasului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *