Stiri

Starea vremii de Paște

Cum va fi vremea de Paște, duminică, 8 aprilie. În 2018, de Paşte vremea va fi frumoasă, ne asigură specialiştii, cu maxime de peste 20 de grade, conform România Actualități.
De Paşte vremea va fi frumoasă, ne asigură specialiştii, cu maxime de peste 20 de grade.

Mihai Timu, meteorolog: “Vremea va intra într-un proces de încălzire uşoară şi treptată, astfel încât miercuri şi joi contăm pe o vreme caldă în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice şi sudice, unde temperaturile maxime vor atinge şi chiar depăşi uşor 20 de grade Celsius, după orele amiezii.

De joi după-amiaza vor începe să îşi facă apariţia norii şi ploile, la început în vestul ţării, iar în noaptea de joi spre vineri şi mai ales pe parcursul zilei de vineri în toată jumătatea de vest a ţării, dar ploile par a fi în general slabe cantitativ, urmând ca duminică şi luni din nou să contăm pe o vreme predominant frumoasă ca aspect.

În ceea ce priveşte Capitala, aici şansele de ploaie par să fie mai mari pe parcursul zilei de vineri, urmând ca sâmbătă, duminică şi luni şansele de ploi să fie foarte slabe, temperaturi în jurul normelor, undeva pe la 19-20 de grade în acea perioadă.”, informează Rador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *