LifeStyle

Sirop pentru dureri de gât

Se “sting” cu o cana de apa 6 linguri de zahar caramelizat, apoi se fierbe timp de 10 minute, împreună cu o ceapă mică (necurațată de coajă), o nuca în coajă (spalată și spartă), o linguriță de semințe de chimen și 3 frunze de dafin.

Dupa  10 minute se ia de pe foc, se ține vasul acoperit până la răcirea lichidului, care se strecoară, se pune într-o sticlă si se ține la rece.

Se iau o data pe zi 5 lingurițe, între masa de prânz și cină, până când siropul se termină. Chiar dacă durerea trece este indicat să se consume întreaga cantitate de sirop.

www.evenimentul.ro

2 Comments

  1. siropul il folosesc de anul trecut de cand am gasit reteta pe net.Faceti si voi cu incredere si respectati intocmai indicatiile si veti vedea efectul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *