FILME

Serial de comedie și investigații Detectivi particulari – Private Eyes, 2016 sezonul 1

Îndrăgitul actor Jason Priestley face echipă cu actrița de origine canadiană Cindy Sampson în serialul de comedie și investigații Detectivi particulari (Private Eyes, 2016), ce are premiera la DIVA în 20 septembrie. Sunt programate câte două episoade zilnic, de luni până vineri, de la 19:00.Jason Priestley îl interpretează pe Matt „Shadow” Shade, un impresar de hochei, care ajunge ca împreună cu detectivul particular Angie Everett, să cerceteze circumstanțele suspicioase în care unul dintre clienții săi s-a îmbolnăvit. Tatăl lui Matt, Don Shade (Barry Flatman), împotriva voinței lui Matt, angajează un detectiv particular pentru de a investiga incidentul. Niciunul dintre ei nu este pregătit pentru momentul în care Angie Everett (Cindy Sampson) preia cazul și decide să îi ajute în căutarea adevărului.

După această primă experiență, Matt decide să se asocieze cu Angie pentru a continua diverse investigații în Toronto. În scurt timp cei doi ajung să colaboreze cu ușurință și o serie de personaje simpatice se alătură poveștii. Cazurile îi poartă în industria restaurantelor de lux, la curse de cai, pe insule izolate, în cluburi de hip-hop și karaoke, chiar și într-o secție de poliție din care „ dispare” un magician. Și după toată această varietate de decoruri, cel mai intens episod pare să fie cel în care fosta soție a lui Matt decide să îl viziteze.

Serialul se bazează pe cartea thriller „The Code” a autorului G.B. Joyce, care are și o continuare independentă de serie, cu personajul principal „Brad Shade”.

Din 20 septembrie, de la ora 19:00, DIVA dă startul unor noi serii de investigații, cu o doză de umor și personaje carismatice, în Detectivi particulari.
DIVA Detectivi particulari PrivateEyes

Serialul se apropie de final

Starul „Private Eyes”, Jason Priestley, spune că este trist că serialul său Global Global se apropie de sfârșit, remarcând că dispariția sa a reprezentat „o mare surpriză” pentru distribuție și echipaj. Global a fost cel care a decis să încheie drama de detectivi privați de la Toronto după cel de-al cincilea și ultimul sezon, care a început miercuri și se mută în intervalul său de timp obișnuit joi.

Troy Reeb, vicepreședinte executiv al rețelelor de difuzare de la Corus Entertainment, a declarat într-un interviu recent că compania a discutat cu producătorii și că toți au decis că emisiunea canadiană „și-a atins arcul creativ” și „a vrut ca spectacolul să fie pe primul loc. ”

Dar Priestley, născut în Vancouver, care a jucat alături de Cindy Sampson, crescută în Noua Scoție, ca un duo de rezolvare a crimelor, spune că crede că procedurile de la Toronto au avut mai multă viață.

El spune că distribuția și echipajul au aflat despre anulare acum câteva săptămâni, după filmarea sezonului 5 în toamna și iarna trecută.

Fosta vedetă „Beverly Hills, 90210” spune că spectacolul a fost „foarte personal” pentru el, deoarece a fost unul dintre producătorii care l-au dezvoltat din romanul „The Code” de G.B. Joyce. De asemenea, a regizat câteva episoade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *