Despre copii, Evenimente

SCIKiDS Festivalul Ştiinței vine pe 24-25 octombrie la Promenada Mall

stiinta Edulier, împreună cu Asociaţia Fascination, vă invită la SCIKiDS Festivalul Ştiinței București, un eveniment cu și despre știință, educativ, interactiv și distractiv, cu acces gratuit pentru public. Pe 24 şi 25 octombrie 2015, între orele 12.00 – 20.00, copiii, părinţii şi tinerii pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie sunt aşteptaţi la Promenada Mall, nivelul 1, la o incursiune în lumea științei.


Participanţii sunt invitaţi să experimenteze știința în cele mai amuzante moduri cu putință alături de partenerii noștri dedicați acestor activități, cum ar fi Profesorul Trăsnit, Orășelul Cunoașterii, Digital Kids, Game Art, Edulier, Teko Kindergarten, Ortotech, Momki and Friends, Robo Fun, Techies, Mad Hatter.

Cele două zile de festival includ experimente distractive pe înţelesul copiilor cu Fun Science, spectacole, baloane de sapun gigantice cu Claudia Stroe, jocuri cu obiecte ştiinţifice interactive şi competiţii de roboţi. În cadrul festivalului, participanţii sunt invitaţi să contribuie la show-uri experiment precum bateria de lămâi, heliostat, harpa fără coarde, mâna bionică. La bateria de lămâi, asociația Edulier vă așteaptă cu un stand de limonadă.
Evenimentul este susținut de Da Vinci Learning, televiziunea educaţională pentru întreaga familie.


Cu Festivalul Științei am reușit să atingem inimile, mințile, sufletele a peste 10.000 de copii în cele 2 ediții anterioare. Mai mult, cu ajutorul lor, bateria de lămâi a intrat în Cartea Recordurilor. Nu e puțin pentru un eveniment de știință, mai ales că știința nu este printre preferatele copiilor, în general. Ce am reușit noi, cu ajutorul zecilor de voluntari ai asociației, a fost să îi facem și pe copii și pe părinții lor să iubească știința. Anul acesta avem multe noutăți, de aceea vă așteptăm alături de noi!”, a decalarat Andreea Stoica, fondatorul Fascination și al SCIKiDS Festivalul Ştiintei


SCIKiDS Festivalul Ştiintei se află la cea de-a treia ediţie şi reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei faSCInation împreună cu Fun Science România, prezentată într-un eveniment UPC România. Pentru mai multe detalii despre SCIKiDS, accesati site-ul www.scikids.ro şi pagina de Facebook SCIKiDS Romania.
Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile și pe site-ulpromenada.ro sau pe pagina de Facebook Promenada.
Puteți consulta programul aici 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *