CARTE BUNA

Sarbatoreste Saint Patrick’s Day cu Irish Comedy Festival

Irish Comedy Fest
Primavara aceasta, fanii culturii irlandeze pot petrece Saint Patrick’s Day cu o portie de umor autentic, intr-un nou eveniment marca Livehouse Comedy dedicat amatorilor de gen: The Irish Comedy Festival! Spectacolul va avea loc pe 17 martie, la Hard Rock Cafe, si ii are ca invitati pe trei dintre cei mai savurosi stand-up comedianti din Irlanda: Derek Ryan, Michael Porter si Kieran Lawless.

Irlandezii sunt recunoscuti pentru umorul lor caracteristic si ce mod mai placut de a petrece sarbatoarea lor nationala daca nu cu o portie sanatoasa de ras? The Irish Comedy Festival aduce la Bucuresti trei dintre cei mai cunoscuti performeri de stand-up comedy irlandez intr-un eveniment organizat in premiera la Bucuresti. Peste 2 ore de umor, povesti, bancuri si bere intr-un cadru relaxat, la Hard Rock Cafe, in Herastrau, alaturi de Derek Ryan, Michael Porter si Kieran Lawless.

Ryan Derek si-a inceput cariera in 2005, avand un portofoliu de sketch-uri foarte diversificat. Bun povestitor, Derek este un artist extrem de versatil, fapt care i-a asigurat prezenta in nenumarate cluburi de profil din Irlanda, Marea Britanie sau Statele Unite. Ryan este totodata unul dintre preferatii festivalurilor de comedie precum Edinburgh Fringe, Kilkenny Fringe, Galway Comedy Festival sau The Electric Picnic, presa de specialitate laudandu-i in repetate randuri show-urile live: “Amuzant de la un capat la altul! Intrebari la care toti ne gandim, dar pe care e putin probabil sa le fi abordat vreodata dintr-un punct de vedere atat de nostim!” titreaza Three Weeks Edinburgh, in timp ce Kilkenny People il considera: “incredibil de talentat!”.

Michael Porter s-a lansat in 2009, la o sesiune de Open Mic in Derry/ Londonderry fiind un personaj exuberant si volubil, dar fara prea mult know how in arta stand-up. Inceputul stangaci nu l-a tinut insa departe de scena, umorul ajutandu-l sa-si defineasca treptat stilul, devenind rapid unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati comedianti din Irlanda. Ca o dovada in plus a talentului sau, Michael a ajuns primul actor de stand-up comedy din Irlanda de Nord invitat sa participe la festivalul London Irish Comedy din Londra.

Kieran Lawless este unul dintre cei mai buni reprezentanti ai fenomenului stand-up comedy din Irlanda, fiind mereu o prezenta foarte placuta pe scena. Relaxat, natural, carismatic, Kieran interactioneaza foarte usor cu publicul, punctul sau forte fiind relatia foarte speciala pe care o construieste rapid cu spectatorii de alta nationalitate. Experienta acumulata pana in prezent l-a ajutat sa-si modeleze stilul de interpretare, devenit foarte dinamic si alert, jongland abil cu glume extrem de apreciate de spectatori. The Comedy Scoop evidentiaza la randul sau “abilitatea lui Lawless’ de a trece de la o gluma la alta, de la o situatie la alta, de la o poveste la alta. Nici nu-ti dai seama cand se schimba cadrul iar publicul este tinut mereu in garda”. Kieran este totodata si unul dintre cei mai premiati performeri ai genului, avand in CV nenumarate titluri si premii castigate in competitiile de profil.

Celor trei irlandezi li se vor alatura doi dintre cei mai cunoscuti actori de stand-up din Romania: Toma Alexandru, proaspat castigator al unei competitii open mic in engleza la Comedy Store in Londra, si Sergiu Floroaia, devenit recent primul roman de pe Comedy Central, cu un show de stand-up in engleza.

The Irish Comedy Fest va avea loc pe 17 martie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, biletele fiind disponibile online, pe www.myticket.ro, in Diverta si la Hard Rock Cafe, la doua categorii de pret, in functie de pozitia locurilor, respectiv 80 de lei in fata si 60 de lei pe laterale. Achizitia de bilete pentru acest eveniment trebuie insotita de rezervarea locurilor (la masa) in Hard Rock Cafe apeland numarul de telefon 021 206 62 61. Ora de incepere a show-ului este 20:00, toate momentele evenimentului desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *