Stiri

Samsung Galaxy SIV (GT-I9400)

Samsung Galaxy SIV (SIIII sau S4) va fi prezentat la începutul lui 2013, în primăvară, chiar dacă Samsung a negat lansarea în februarie. Prețul Samsung Galaxy S4 va fi cu siguranță pe măsura performanțelor. Samsung Galaxy S4 va fi lansat cel mai probabil tot în luna mai.

Anul trecut, lansarea Samsung Galaxy S3 a fost pe 3 mai. Chiar dacă Samsung își permite să întârzie o vreme, tot va trebui să facă un update la produsul de top de teama competitorilor.

Samsung Galaxy S4 va avea cu siguranță ecran Full HD. Că rămâne la 4,7 inch, 4,99″ sau trece la 5 inch, vom mai vedea, dar rezoluția 1080p este clară. Probabil vor încerca să bată densitatea ecranului iPhone 5, ar putea urca la 440 ppi, dacă zvonurile sunt reale. Display-ul de 4,7 inchi este deja mare, dar am văzut cu toții că Note are succes și peste 5 inchi, așa că Samsung ar putea încerca și varianta 5 inchi fără probleme. Măcar să vadă dacă se vinde. Se pare că ecranul de 4,99″ a fost prezentat la CES și are o tehnologie care reduce cu 47% consumul de energie. Ceea ce ar fi tare bine. S3 avea ecran 720p cu 306 ppi.

samsung galaxy s4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *