RETETE CULINARE

Salata de pere cu telina

Ingrediente(6 portii): 4 tulpini de telina, 2 lingurite otet de fructe, 2 lingurite miere, un praf de sare, 2 pere curatate de cotor si taiate cubulete, o cana cubulete de branza, jumatate de cana de nuci prajite si taiate, piper proaspat macinat, 6 frunze mari de laptuca.

Pe portie: 221 calories; 14 g fat (5 g sat, 4 g mono); 20 mg cholesterol; 20 g carbohydrate; 6 g protein; 4 g fiber; 244 mg sodium;

234 mg potassium, Calcium (15% daily value).

Telina se tine 15 min in apa cu gheata, apoi se toaca marunt.
Se amesteca otetul, mierea si sarea intr-un bol. Se adauga perele, telina, branza si nucile. Se amesteca usor. Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc pe frunze de laptuca.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *