Despre copii

Sa radem cu Mickey- intalnire cu Mickey Mouse, Donald Duck si Goofy in Bucuresti si Constanta

Sa radem cu Mickey incepe pe 22 octombrie cand cele trei celebre personaje animate Disney vin in Romania special pentru a se intalni cu cei mici dar si cu cei mari. Aflati pentru a doua oara in Romania, cei trei vor promova productia ‘Sa radem cu Mickey’.

Sambata 23 octombrie, copiii au sansa de a se intalni cu cele trei personaje Disney – Mickey Mouse, Donald Duck si Goofy – in Sun Plaza Bucuresti incepand cu ora 12:00, unde vor putea lua parte la concursuri dedicate lor si vor putea castiga numeroase premii. Seara de gala, se va desfasura la Cinema City Sun Plaza, unde se va prezenta premiera programului “Sa radem cu Mickey”, o selectie din cele mai indragite desene animate Disney, cu personaje principale ca Mickey Mouse, Donald Duck si Goofy.
Duminica, 24 octombrie, actiunea se muta la Tomis Mall din Constanta. Incepand cu ora 14:00, copiii vor avea sansa sa-i intalneasca pe Mickey Mouse, Donald Duck si Goofy cu care se vor putea fotografia. Intalnirea cu personajele Disney le va putea da sansa de a castiga numeroase premii.

Compania Walt Disney este prezenta in Europa, Orientul Mijlociu si Africa de peste 70 de ani, functionand in peste 23 de tari si avand peste 5.700 de angajati. Disneyland Paris a fost deschis in 1992, iar acum este destinatia turistica numarul 1 din Europa. Compania Walt Disney este un distribuitor important de filme in aceasta zona, avand printre cele mai recente succese “Alice in Tara Minunilor” si “Povestea jucariilor 3” fiind, de asemenea, unul dintre cei mai de seama furnizori de continut TV. Produsele Disney oferite consumatorilor (articole vestimentare, jucarii, decoratiuni interioare, mancare, articole de birotica, carti si reviste) sunt disponibile in marile centre comerciale, in magazine specializate dar si in peste 100 de magazine Disney din intreaga Europa. Disney Channel poate fi urmarit in peste 58 de milioane de case din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, in timp ce Disney XD, noul canal pentru tineri a fost lansat in peste 13 tari din regiune.

Corina Constantin – Marketing and Communication Manager Romania & Bulgaria
www.disney.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *