LifeStyle

RUSSELL CROWE + Poveste din Sydney – IN EXCLUSIVITATE! Pe Viasat Explorer

DOI BÄ‚RBAÅ¢I + O ECHIPÄ‚

Această serie documentară în şase episoade îl înfăţişează pe oscarizatul actor Russell Crowe făcînd echipă cu un om de afaceri milionar şi cumpărînd un faimos club australian de rugby, The Rabbitoh. Deşi aflat în dificultate, cei doi încearcă să-l redreseze şi să îl aducă înapoi pe firmamentul gloriei.

ÎN SPATELE SCENEI – ÎN VESTIARE – ÎN TIMPUL JOCULUI


Rabbitoh-ii din sudul oraşului Sydney, cunoscuţi şi ca Sudiştii ori SSFC, sunt profesionişti din liga australiană de rugby, ce s-au format ca echipă la sfîrşit de secol XIX. Încă de la început, au fost consideraţi un fel de echipă a poporului, înregistrînd un succes enorm. În competiţiile elitiste, Sudiştii sunt clubul cu cele mai bune rezultate din istoria acestui joc, cîştigînd 20 de titluri de primă manşă şi dînd 62 de profesionişti. In 1925, Sudiştii au fost numiţi «Mîndria Ligii», chiar şi azi fiind cunoscuţi astfel.

Dar în ciuda unei asemenea trecut, Sudiştii nu au cîştigat nici un titlu în ultimii 35 de ani. Rugby-ul s-a schimbat cu timpul, însă clubul nu a reuşit să ţină pasul şi a căzut în uitare.

Crescut în Sydney, Russell Crowe este un mare fan al echipei de cînd se ştie. Totul se leagă de copilăria sa, căpătînd o importanţă enormă. Au fost destule momente în care a scos clubul din dificultăţi financiare, făcîndu-şi un obicei din a-şi aduce prieteni avuţi precum Tom Cruise să susţină echipa.

În 2006, Russell a bătut palma cu unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Australia, Peter Holmes, şi împreună au creat un nou viitor pentru Sudişti, oferindu-se să cumpere clubul pentru 3 milioane de dolari.

POVESTEA DIN SYDNEY a început în 19 martie 2006, cînd a avut loc o întîlnire generală extraordinară a Clubului Ligii de Rugby din Sud, a cărui obiectiv era să decidă dacă Crowe şi Holmes pot întruni 75% dintre voturile membrilor, necesare pentru preluare. După aprige discuţii şi după ce reuşita a atîrnat de un fir de aţă, lupta a fost cîştigată.

Întrebarea rămîne: va reuşi Russell să ducă echipa acolo unde şi-a dus propria carieră? …

POVESTE DIN SYDNEY – din 14 februarie, pe Viasat Explorer

EPISOADE:

Episodul 1: Mîndria Ligii – 14 februarie

Episodul 2: E nevoie doar de dragoste – 15 februarie

Episodul 3: Armata Armani – 21 februarie

Episodul 4: Glorie. Glorie – 22 februarie

Episodul 5: Cartea Disputelor – 28 februarie

Episodul 6: Sezonul Iepurilor – 29 februarie

Website oficial al documentarului:

http://www.southsydneystory.com/Documentary/Episode-1.html

ADEVÄ‚RATUL RUSSELL CROWE

Serialul scoate la iveală o latură a durului Russell Crowe mai puÅ£in cunoscută. De-a lungul timpului, el a devenit celebru atît pentru talentul lui, cît ÅŸi pentru ieÅŸirile pline de temperament. ÃŽn 2005, a fost acuzat că a aruncat cu un telefon într-un angajat al unui hotelul din New York, a fost filmat participînd la o bătaie iscată într-un club de noapte din Sydney, iar mai tîrziu se zice că a lovit de perete un producător BAFTA pentru că i-a tăiat din scurt un discurs poetic pe care-l Å£inea cu ocazia premiilor. Un adevărat gladiator pe ÅŸi în afara ecranului, Russell recunoaÅŸte că tinde să intre în tot felul de scandaluri, dar insistă că intenÅ£iile sale sunt “onorabile”. Tot felul de regizori au recunoscut deschis faptul că este o provocare să lucrezi cu Crowe, dar că, fără îndoială, aÅŸa cum singur Ridley ! Scott a spus după GLADIATORUL, “Russell merită cu prisosinţă efortul”. DeÅŸi de multe ori distribuit în roluri de mascul feroce – MASTER AND COMMANDER, CINDERELLA MAN ori GLADIATOR – părerea actorului este că aceste roluri au fost toate foarte bune pentru că el este, de fapt, “un ins foarte interiorizat”.

POVESTE DIN SYDNEY oferă ocazia de a zări această faţetă al adevăratului Russell. A acceptat provocarea de a unifica echipa şi recunoaşte că forţa fizică nu are nimic de a face. Pentru a crea o legătură specială în rîndul acesteia, a întrodus în vocabularul său un cuvînt nou – dragostea. Şi-a alocat apoi rolul de designer şef al Sudiştilor – jucîndu-se cu moda şi realizînd fiecare bucăţică de echipament din catalogul lor, inclusiv pe cel de antrenament, joc ori accesorii…

Viasat Explorer este deţinut de firma Viasat World Ltd. Viasat Explorer vă propune o combinaţie deosebită de documentare prezentate într-un mod unic şi incitant, de la cele dedicate aventurilor si senzaţiilor tari, animalelor sălbatice şi naturii extreme, la cele dedicate ştiinţei, invenţiilor sau investigaţiilor şi poveştilor poliţiste. Viasat Explorer are un palmares impresionant de emisiuni de succes de la producători celebri, cum sunt BBC, Channel 4 şi Freemantle, palmares ce include o serie de filme în premieră europeană exclusivă sau spectacole găzduite şi prezentate de diferite personalităţi. Canalul emite timp de 18 ore pe zi, de la ora 06:00 la ora 00:00, toate emisiunile fiind subtitrate în limba română, nu conţine reclamă comercială, iar emisiunile sunt transmise fără întreruperi de nici un fel!

SC Veloce Net SRL
Cristina Calinoiu
Coordonator Marketing & Vinzari
www.viasatworld.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *