LifeStyle

RULADA FOIETAJ – simplu, rapid, gustos!

Ingrediente:
– un pachet foietaj congelat
– 4 oua, 200 g branza, 1 ceapa mare, 150 g ciuperci – de preferinta neconservate, 150 g sunca, mac/ chimen, sare dupa gust, verdeata (poate fi folosit si busuiocul)

Preparare:
– se dezgheata foietajul, se intinde putin cu sucitorul si se imparte in doua parti egale
– se pregateste o tava inalta, de preferinta emailata sau de teflon, care se unge cu unt sau margarina si pe pereti
– se curata ceapa si se taie solzisori, se curata ciupercile si se taie marunt, in formele dorite
– se bat doua oua cu un praf de sare si se amesteca cu branza rasa, sunca taiata cubulete, ceapa si verdeata tocata marunt
– pe o tablie de lemn se pune o foaie si se adauga peste ea jumatate din compozitie, apoi se ruleaza pe lungime. Se procedeaza la fel si cu cea de-a doua foaie
-ruladele se aseaza una langa alta in tava, astfel incat, pe cat posibil sa nu se atinga
– se bat celelalte doua oua cu un praf de sare si se ung cu ele cele doua rulade
– deasupra se poate adauga mac sau chimen, atat pentru gust cat si pentru efect
– se da la cuptor pana cand se rumeneste
compozitia ruladei poate fi modificata dupa gust si inspiratie:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *