CARTE BUNA

Romanii prefera mancarea chinezeasca si au la dispozitie carti culinare digitale (ebooks)

In urma unui sondaj menit sa afle gusturile romanilor in materie de bucatarie etnica, lansat pe www.reteteleluiradu.ro, Radu Popovici, un apreciat specialist culinar, a descoperit ca in topul preferintelor celor aproape 2000 de respondenti s-a situat bucataria chinezeasca (16%).  Astfel, pentru a veni in intampinarea acestei preferinte, in colaborare cu Voxline Communication, Radu Popovici lanseaza doua e-cook-book-uri, Bucatarie Chinezeasca si Bucatarie Indiana. Acestea sunt sub forma unei aplicatii de calculator interactiva, care contine un glosar de termeni, facilitati de cautare rapida, o descriere a bucatariei etnice, dar si substituenti pentru ingredientele care sunt mai greu de gasit pe piata romaneasca. Cele 2 e-cook-bookuri sunt disponibile la adresa www.condimenteweb.ro/shop, impreuna cu un e-cook-book destinat parintilor si o colectie de salate.
Retetele se adreseaza atat persoanelor cu putin timp liber la dispozitie, dar preocupati de o hrana de calitate, gustoasa si sanatoasa, cat si curiosilor dispusi sa incerce retete si ingrediente noi, surprinzatoare, delicioase si hranitoare. Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa le incerce retetele sunt fotografiate si descrise pas cu pas.
Pentru ca a gati inseamna a invata si a experimenta continuu, retetele se adreseaza si celor cu experienta in bucatarie, fiind o buna sursa de inspiratie. De asemenea, parintii copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani au la dispozitie un E-cook- book dedicat copiilor, care contine retete mai putin conventionale, hranitoare si gustoase. Fiecare reteta contine, pe langa sfaturi si instructiuni, si indicatiile nutritionale necesare.
“Nu de putine ori, am auzit spunandu-se ca <>, insa pentru aceasta culorile trebuie sa fie placute si sa evidentieze ingrediente proaspete si fragede, aromele sa fie apetisante, gustul deosebit, iar in final intregul preparat sa fie frumos prezentat si servit. Si pentru ca gusturile si aromele bucatariei pot spune de o mie de ori mai multe cuvinte decat toate povestile despre oameni, locuri si obiceiuri, fiecare e-cook-book contine un istoric culinar al bucatariei, imbinand istoria, traditia si cultura”, completeaza Dan Virtopeanu, General Manager Voxline Communication.
Printre actiunile de promovare a acestor e-cook-book, Voxline Communication a incheiat un parteneriat cu “2Parale”, cea mai mare retea romaneasca de afiliere, care va incepe luni 11 octombrie.
“Avantajul oferit de aceste e-cook-book-uri este dublu. Pe de-o parte, oricine poate gati sanatos si gustos foarte rapid: cumperi online e-book-ul si ai acces imediat la zeci de retete. Accesibilitatea este unul dintre marile avantaje oferite de comertul electronic. Pe de alta parte, oricine poate castiga bani din promovarea acestor produse prin reteaua de marketing afiliat 2Parale”, spune Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

Cartile culinare digitale contin 60 de retete din bucatariile chinezeasca si indiana, 50 de retete pt copii si 50 de salate. Retetele pot fi accesate si achizitionate online pe site-ul www.condimenteweb.ro/shop. In functie de categoria retetelor, acestea pot fi gasite in doua formate: in format PDF (salatele), respectiv format EXE.
Pentru achizitionarea e-cook-book-urilor se poate opta pentru una din cele doua modalitati de plata: SMS sau Card, solutia de plata prin card fiind realizata prin Gecad Epayment, partenerul Voxline Communication pentru acest tip de servicii. Pretul de achizitie al produselor porneste de la 2 Euro+TVA pentru cartea de retete de salate, respectiv 4 Euro + TVA pentru celelalte. Pornind de la fiecare al doilea produs comandat se aplica o reducere de 50%.
Responsabilii din spatele proiectului isi propun sa completeze lista e-cook-bookurilor cu bucatarie italiana, bucatarie thailandeza, retete cu orez, retete cu paste, retete cu pasare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.