MUZICA

Romanian Music Awards 2009 – Craiova 6 iunie

MUSIC CHANNEL si RADIO 21 au placerea sa anunte organizarea celei de-a saptea editii a ROMANIAN MUSIC AWARDS, eveniment care va avea loc sambata 6 Iunie ora 20:00, la Craiova, in Piata Mihai Viteazul.

In fiecare an, pe scena Romanian Music Awards urca cei mai importanti artisti romani si internationali intr-un show exceptional de trei ore. Dupa editiile care au avut loc in anii precendenti in Bucuresti, Cluj, Sibiu si Iasi, anul acesta premiile sunt gazduite de capitala Olteniei, Craiova.
In fiecare an, Romanian Music Awards rasplateste artistii romani pentru rezultatele obtinute si munca depusa. Muzica romaneasca a evoluat foarte mult in ultimii ani, o dovada fiind si faptul ca realizarile artistilor nostri au trecut granitele tarii, ajungand hituri in cele mai importante clasamente europene. Iar Romanian Music Awards le ofera in fiecare an trofeul pentru recunoasterea eforturilor pe care ei le depun impreuna cu casele de discuri si de productie, manageri, impresari, posture de radio si TV specializate si toti cei care alcatuiesc industria muzicala romaneasca, a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.
Ultimul an a fost, pentru muzica romaneasca, momentul unui start bun. A fost genul acela de an in care totul a mers pe “repede inainte”: Morris, Inna, David Deejay, Nick Kamarrera, Deepside Deejays, Play & Win, DJ Layla. Romanian Music Awards este modul in care industria romaneasca de muzica isi recompenseaza talentele, iar ultimul an ne-a oferit privilegiul unei avalanse de productii autohtone, lucrate in stiluri diferite. Ca si in editiile trecute, publicul va avea sansa sa isi voteze favoritii la categoriile inscrise in competitie. De la cel mai bun album la cea mai buna piesa, Romanian Music Awards premiaza muzica romaneasca de calitate, a mai spus Manuel Dinculescu, Directorul de Programe al Radio 21.
Cei mai buni artisti si cele mai bune piese ale ultimului an intra in competitie la categoriile care pot fi votate, incepand de miercuri 13.05.2009 si pana sambata 6.06.2009, pe www.1music.ro.
Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.
Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni la Romanian Music Awards 2009 si intra www.1music.ro pentru a vota artistul preferat!
Nominalizatii intrati in competie anul acesta la Romanian Music Awards sunt:

Best Album:
AKCENT Fara Lacrimi
ANIMAL X Sambure de drac
BLAXY GIRLS If you feel my love
PUYA Romanisme Partea 1
SMILEY In Lipsa Mea

Best Dance:
AKCENT Thats My Name
DAVID DEEJAY – Nasty Dream
INNA Hot
NICK KAMARERA & DEEPSIDE DJ’S Beautiful Days
PLAY & WIN Slow Motion

Best Female:
ANDRA Femeia
ANDREEA BANICA – Ley Ri Ra
CLAUDIA CREAM Candy
ELENA – The Balkan Girls
INNA Hot

Best Group:
AKCENT – Stay With Me
BLAXY GIRLS – If You Feel My Love
DJ PROJECT Hotel
PLAY & WIN – Slow Motion
ZERO – Sunny Days

Best Hip-Hop:
BITZA ft. RAKU & FAIBO X – Sufletul Orasului
PARAZITII – De ziua ta
PUYA – Undeva-n Balkani
SCANTEIE, BITZA & CEDRY2K – Ne-am pierdut nemurirea

Best Live:
IRIS
MANDINGA
PARAZITII
SMILEY
VIORICA SI IONITA DIN CLEJANI

Best Male:
ALEX – Doar ea
CONNECT-R – Nu-ti pierde dragostea
LAURENTIU DUTA Visator
PUYA – Undeva-n Balkani
SMILEY – Designed to love you

Best New Act:
DJ LAYLA ft. ALYSA – Single Ladies
INNA Hot
MONTUGA Sofia
MORRIS Desire
NICK KAMARERA & DEEPSIDE DEEJAYS – Beautiful days
PLAY & WIN – Slow Motion

Best Pop:
ALEX – Doar ea
ANDRA Femeia
ANDREEA BANICA ft Smiley – The Hooky song
LAURENTIU DUTA Visator
SMILEY – Designed to love you

Best Rock:
BLAXY GIRLS – If you feel my love
DIRECTIA 5 – In nici un caz
Keo – Falling High
SPIN – Amintirea ta
ZERO – Sunny Days

Best Song:
AKCENT – Stay with me
INNA Hot
PLAY & WIN – Slow motion
PUYA – Undeva in Balkani
SMILEY – Am bani de dat

Best Video:
ANDREEA BANICA Le Ri Ra
AKCENT – That’s my name
PARAZITII – De ziua ta
SMILEY – Am bani de dat
ZERO – Sunny days

Best DJ:
DAVID DJ – Nasty dream (ft. DONNY)
DJ MAX (DJ PROJECT) Hotel
DJ SAVA – Reason (ft. CONNECT-R)
Nick KAMARERA – Beautiful days (ft. DEEPSIDE DEEYAJS)
TOM BOXER – A beautiful day

Best Website:
www.akcentonline.com
www.animalx.org
www.keo.ro
www.mariusnedelcu.ro
www.trupazero.net

Despre Music Channel

Music Channel apartine companiei SC Music Channel SRL si este o investitie privata cu capital integral romanesc. Postul emite 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, programe destinate publicului tanar si este receptionat la nivel national prin intermediul companiilor de cablu TV si DTH din Romania. Cand vrei cu adevarat muzica buna, ia telecomanda si butoneaza pana dai de Music Channel. Vedete, cele mai proaspete stiri din show-biz, emisiuni nonconformiste si multa muzica buna! Stai cu ochii pe Music Channel, pentru ca nici nu stii ce pierzi!

Despre Radio 21
Number 1 Hit Radio inseamna ca Radio 21 spune lucrurilor pe nume, este postul de radio care difuzeaza cea mai buna muzica, cele mai tari hituri ale momentului,; este vocea ascultata de publicul tanar atunci cand vine vorba de muzica; este postul care a lansat cele mai multe hituri ale ultimilor 3 ani, piese care au ocupat apoi primele locuri in topurile tuturor radiourilor din Romania

Parteneri media:
Bravo, Bravo Girl, Diva, Bolero, Sapte Seri, Zile si Nopti, sandy-bell.com, bestmusic.ro, muzicabuna.ro, monden.info, 220.ro, vedeta.ro, ele.ro, acasa.ro kudika.ro, myband.ro, beatfactor.ro

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati:
Mobil: 0770 707 082
E-mail: ioana.antonie@gmail.com

Pentru a raspunde intrebarilor legate de Romanian Music Awards, vom organiza in cel mai scurt timp o conferinta de presa.

0770707082
ioana.antonie@1music.ro
http://www.1music.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *