CARTE BUNA

Romania libera lanseaza cartea William & Kate: A Royal Love Story

Vineri 29 aprilie, in ziua casatoriei Printului William al Marii Britanii cu Kate Middleton, Romania libera lanseaza, in exclusivitate pe piata media din Romania, cartea “William & Kate: A Royal Love Story”.

Scrisa de jurnalistul publicatiei The Sun, James Clench, cel mai important corespondent pe problemele Casei regale, cartea William & Kate: A Royal Love Story este povestea din spatele celei mai remarcabile idile a timpurilor noastre. Tiparita in conditii deosebite si bogat ilustrata cu imagini care prezinta cuplul in ipostaze ale vietii de zi cu zi William & Kate: A Royal Love Story este istoria iubirii dintre un print si o femeie strlucitoare, gratioasa si inteligenta. In 12 capitole, ce se intind pe aproape 200 de pagini, cartea urmareste povestea captivanta a celor doi, de la prima intalnire pana in pragul mariajului. In paginile cartii cititorii vor gasi aspecte mai putin cunoscute, din decursul celor aproape 10 ani de relatie ai perechii William si Kate, precum si fotografii in exclusivitate. 

Cartea William & Kate: A Royal Love Story poate fi cumparata de la toate chioscurile de presa, in perioada 29 aprilie 13 mai, impreuna cu Romania Libera, la pretul special de 9,9 lei.

Cotidianul “Romania libera” face parte din portofoliul Medien Holding, care mai include: site-ulwww.romanialibera.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – “Caminul”, “Casa Mea”, “Domus” si “Planul Casei Mele”, revista de B2B “Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print si Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media

http://www.romanialibera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *