LifeStyle

Retete pentru imbunatatirea memoriei

1. Frunze verzi de salvie se taie marunt si se piseaza putin. Doua linguri de salvie se infuzeaza o ora in 500 ml apa clocotita si se beau cate 50 ml de 3 ori pe zi, cu 20 min inainte de masa iar seara cu 30 min inainte de culcare.

2. Se recomanda mestecarea unei bucati de radacina de obligeana in loc de guma de mestecat.
obligeana

3. O lingura mare de radacina de iarba se toaca, se infuzeaza 30 min in 250 ml apa fierbinte in termos. Se strecoara dupa racire, se completeaza cu apa pana la 250 ml, se imparte in 3 doze care se beau cu o ora inainte de masa. Dupa 2 saptamani se face o pauza de 7 -10 zile, dupa care se repeta cura.

4. Daca simtiti ca memoria va face feste, spalati capul cu apa in care a fiert cimbrul cu adaos de otet.