AUTO

Renault are site nou

Senior Interactive a dezvoltat portalul de companie pentru Renault Technologie Roumanie (RTR), singurul centru de inginerie auto din Europa de Est si zona mediterana, ce urmeaza sa devina cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Frantei, cu aproximativ 3000 de angajati. Portalul prezinta informatii despre activitatile companiei si este concentrat pe procesul intens de recrutare desfasurat de RTR, site-ul fiind integrat direct cu solutia de recrutare a companiei, SincronHR.

Site-ul www.renault-technologie-roumanie.com reprezinta unul dintre principalele instrumente de recrutare ale companiei. Cu acest scop, interfata grafica este dublata de integrarea cu o puternica solutie de recrutare web based, „Sincron – software de recrutare”. Astfel, este asigurata preluarea candidatilor ce aplica pentru diversele pozitii in site, direct in aplicatia de recrutare, care este integrata cu acesta.

„Ma bucur ca am reusit dezvoltarea site-ului intr-un timp foarte scurt, in principal datorita unei foarte bune colaborari cu Senior Interactive. Speram ca acest site sa creasca si sa devina o oglinda a profesionalismului si performantelor ambelor companii”, a declarat Anca Oreviceanu, Director de Comunicare al Renault Technologie Roumanie.

„Trebuie sa spunem ca inainte sa stim ca vom colabora cu Renault Technologie Roumanie, ne-am simtit, justificat sau nu, flatati in orgoliul nostru balcanic de alegerea facuta de Renault sa dezvolte acest centru de excelenta in Romania. Faptul ca ni s-a oferit ocazia sa lucram pentru RTR, ne-a facut sa avem acelasi sentiment, la nivelul propriei noastre agentii. Ca si in cazul Romaniei, asocierea cu excelenta in cercetare-dezvoltare ne onoreaza si ne obliga sa oferim servicii de comunicare online la nivelul standardelor clientilor nostri”, a declarat Mihai Tataru, Managing Partner la Senior Interactive.

Despre Renault Technologie Roumanie
Renault Technologie Roumanie (RTR) este singurul centru de inginerie auto din Europa de Est si zona mediterana, iar pe termen mediu va deveni cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Frantei, cu aproximativ 3000 de angajati.

Renault Technologie Roumanie (RTR) cuprinde in principal activitati de inginerie (studii si incercari), dar si functiile de achizitii, design si suport (gestiune, resurse umane, informatica). Domeniile principale de activitate ale Renault Technologie Roumanie sunt conceperea si perfectionarea vehiculelor, precum si adaptarea motoarelor si a cutiilor de viteze.

RTR are ca misiune dezvoltarea de proiecte vehicul (vehicule personale si vehicule utilitare) si de mecanica fabricate in uzinele din regiune sau destinate pietelor din zona Euromed (Europa Orientală, Rusia, Magreb, Turcia), in special vehicule dezvoltate pe platforma Logan. In prezent, RTR are in lucru mai multe proiecte din segmentul vehicule in colaborare cu ingineria din Europa. Pe termen lung, RTR va deveni centrul de referinta pentru vehiculele dezvoltate pe platforma Logan. Renault a creat deja peste 800 de posturi in inginerie si functii suport in 2007 si va mai crea cel putin inca 1000 în urmatorii doi ani.

Despre Senior Interactive
Senior Interactive este o agentie full-service de comunicare online. Ritmul constant de crestere, cifra de afaceri si amploarea proiectelor desfasurate, recomanda Senior Interactive ca unul dintre principalii jucatori pe piata romaneasca de consultanta, design si dezvoltare de campanii de marketing si comunicare online. Senior Interactive este o companie membra a Senior Group (www.seniorgroup.ro). Principalele servicii oferite sunt: consultanta si strategia de comunicare online, mecanisme de campanii online, web design si web development, integrare cu campanii si promotii offline, search engine optimisation, dezvoltarea de advergames si online media planning.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Interactive se numara: Gazeta Sporturilor (Unlimited Sport Media), Heineken Romania (Heineken, Golden Brau, Goesser), Koh-I-Noor Romania, Ferrero (Kinder Bueno), Philip Morris (Marlboro, Parliament, L&M, Virginia Slims), Renault Romania, RTR (Renault Technologie Roumanie), Romconstruct, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Unilever SCE (Sunsilk, Axe), Vitan Towers

Senior Interactive a dezvoltat diverse proiecte de comunicare interactiva online si offline, impreuna cu agentii de publicitate ca: Grey Worldwide Romania, Leo Burnett, Lowe Worldwide Romania, McCann Erickson, new media Agency, Propaganda, Publicis, Punct Advertising, Sister, Starcom Direct, TBWA/Merlin, Violet Advertising.

www.seniorinteractive.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *