Evenimente

Radu Beligan isi povesteste viata

Dintre toate operele, cea mai frumoasa este o viata bine traita. As zice chiar ca este opera de arta prin excelenta. In continuarea acestui profund si superb mesaj al maestrului Radu Beligan, am adauga ca insasi viata acestui titan al scenei teatrale autohtone poate fi descrisa ca fiind o capodopera. Si pentru ca merita povestita, puteti admira frumoasele istorisiri despre cariera si viata sa in cadrul reprezentatiei unice Confesiuni despre viata si arta, ce va avea loc pe data de 11 aprilie, ora 19.30 la Palatul National al Copiilor.

Timp de doua ore va veti afla in compania maestrului, care va face marturisiri interesante legate de personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, despre modelele sale – Lucia Sturdza Bulandra, Victor Ion Popa, Al. Giugaru, Ion Iancovescu, Elvira Godeanu, George Vrac, dar si pareri sau sfaturi privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani de activitate.
Daca maestrul se regaseste ca si regizor pe afisele mai multor reprezentatii ce ruleaza cu succes in acest moment, se pare ca publicul este absolut fascinat de ceea ce l-a format si il defineste pe omul Radu Beligan din ziua de astazi, astfel ca dorinta de a-l privi si asculta pe maestru vorbind despre intamplarile propriului spectacolul al vietii sale este una ascendenta. De aceea vom face tot posibilul sa raspundem pozitiv solicitarilor publicului in ceea ce priveste acest eveniment, mentioneaza Pepino Popescu, organizator al reprezentatiei.
Va informam ca pretul biletelor pentru Confesiuni despre viata si arta este de 60 Lei, acestea fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Carrefour Feeria (Baneasa Shopping City), la Palatul National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *