LifeStyle

Radu Beligan – “Confesiuni despre viata si arta”

Sub titlul sugestiv “Confesiuni despre Viata si arta”, destainuirile omului teatral al generatiilor noastre, Radu Beligan, se vor concretiza intr-o reprezentatie inedita ce va avea loc pe 4 iunie, incepand cu orele 19:00, la Sala Mica a Palatului (Sala Auditorium). Din dorinta de a satisface cererea mare a publicului, spectacolul – confesiune al maestrului va fi reluat la aceeasi locatie la numai o zi, pe data de 5 iunie (reprezentatie pentru care mai exista inca bilete).

“Confesiunile” de anul trecut ale maestrului din cadrul Festivalului Artelor Bucuresti, organizat si prezidat de domnul Pepino Popescu, au ajuns in sufletele publicului masiv, entuziast si plin de admiratie. Salile de spectacol s-au dovedit a fi neincapatoare pentru auditoriu, venit sa asculte cele mai frumoase povestiri despre personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, dar si marturisiri sau pareri privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani in care s-a dedicat cu desavarsire teatrului si cinematografiei romanesti.

Sub semnatura maestrului Radu Beligan, editia limitata (900 exemplare) a manuscrisului “Note de Insomniac” a fost lansat cu ocazia acelui eveniment.

De altfel, toti cei prezenti la spectacolele din aceasta saptamana vor avea posibilitatea sa achizitioneze editia revizuita si completata acestui volum, insotit de autograful original al autorului. Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri. O opera de colectie care devine imperios necesara in biblioteca Dumneavoastra!

Astfel, persoanele care nu doresc sa piarda intalnirea cu acest gigant al teatrului romanesc, intr-o reprezentatie memorabila si de intra in posesia acestui manuscris valoros, pot achizitiona bilete pentru spectacolul de pe data de 5 iunie la pretul de 80 RON, de la Sala Palatului, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, sau online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *