Stiri

Purificator de aer pentru acasă

Deseori avem cea mai nouă tehnologie de climatizare la birou, dar acasă avem condiții mai puțin sănătoase. Praful este cel mai mare inamic, mai ales în dormitor, dar nu singurul. Există mucegai dăunător în multe case din România și deseori este cancerigen. Vorbim și de bacterii sau viruși, fum de țigară unde e cazul sau chiar noxe de la mașinile de lângă bloc. Din fericire, acum există gadgeturi și pentru acasă, iar unul din ele este purificatorul de aer.
purificator de aer

Dispozitivul se ocupă de curățarea aerului, pe scurt colectează praful, scamele mici şi bacteriile sau alergenii din camera în care este folosit. Unele purificatoare de aer se laudă şi cu faptul că elimină mirosurile neplăcute. Un purificator de aer face aerul mai curat în camera în care este folosit şi poate face diferenţa în sens pozitiv mai ales atunci când ai un copil mic. Deși nu numai copiii trebuie feriți de alergii și eventualele probleme respiratorii pe care le poate cauza aerul necorespunzător.

Heavenfresh Intelli-Pro este doar un exemplu de aparat care face ca toate aceste probleme să dispară. Purificatorul de aer are la bază o tehnologie de ultimă generație cu ajutorul căreia restabileşte un echilibru în camerele cu o suprafaţă maximă de 60 metri pătraţi.

Are un senzor care monitorizează calitatea aerului și de asemenea supraveghează componentele. Pornește atunci când este nevoie și are șase tehnologii de filtrare: hepa, filtru de carbon, sistem de pre-filtrale, lampă cu ultraviolete care distruge germenii, ionizator pentru aer și o sită electronică pentru colectarea prafului. Este un aparat premiat de Consumer Reports, agenție americană care studiază și clasifică produsele electronice și electrocasnice.

Principiul de funcționare este cel bazat pe absorbtie, aparatul trece aerul cu impurități prin filtrele sale, iar aerul rezultat este unul complet curat. Ce trebuie să avem în vedere în momentul achiziționării unui purificator aer? Păi tehnologiile de filtrare și suprafața acoperită, puterea de absorție, faptul că găsiți filtre de schimb după ce le expiră perioada de utilizare, precum și garanția oferită de vânzător.

Heavenfresh Intelli-Pro este un purificator aer eficient din punct de vedere energetic și de asemenea are filtre ieftine și lampă UV pentru schimb după ce se deterioriează cele achiziționate. Interesant este că are și modul „Quiet” pentru a păstra liniștea în dormitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *