Ingrediente pentru 4 portii: 4 pulpe de pui (circa 200 g fiecare), cate 100 g arahide macinate si fulgi de cocos, boia iute, boia dulce, sare, piper, 3 oua, 1 legatura ceapa verde, 500 g ardei grasi in culori diferite, 2 linguri ulei, 2 linguri sos soia, 1 lingura miere, 2 linguri susan.
Preparare:
Incalziti cuptorul la 200 grade. Spalati pulpele de pui si stergeti-le cu un servet. Amestecati arahidele cu nuca de cocos, adaugatiboia de ardei dulce si iute, piper si sare. Bateti ouale. Dati pulpele prin ou, apoi prin amestecul de arahide si cocos. Asezati pe o tava o hartie pentru copt. Puneti pulpele in tava. Introduceti-le in cuptor pentru 40 min.
Spalati si curatati ceapa si ardeii. Taiati-le inele, respectiv cubulete.
Incalziti uleiul intr-un vas mai mare, adaugati ceapa si ardeiul si caliti-le 7 min. Adaugati mierea, sosul de soia, sare, piper si presarati susanul.
Serviti pulpele cu legume si orez.