Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat, un ou, 2 linguri de faina, 14 linguri de susan, 100 g mazare-pastai, 250 g morcovi, un ardei gras, 100 g ciuperci, o ceapa, 4 linguri ulei de masline, suc de lamaie, sare.
Pregatire: Pieptul de pui se taie in bucati mici, care se sareaza si se stropesc cu lamaie, dupa care se lasa la marinat 15 minute. Se scot din sos, se scurg, se tavalesc prin oul batut, amestecat cu faina si susan. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc bucatile de pui. Separat, ciupercile se spala bine, se taie felii si se calesc usor impreuna cu ceapa tocata marunt, ardeiul gras taiat bucati mari.
Morcovii si mazarea se fierb separat si se adauga in cratita cu carnea de pui. Carnea, asezata pe platou, va fi asezonata cu legumele calite. Preparatul se serveste cald, dar este gustos si rece.
Timp de pregatire: 20 de minute, 550 calorii
Sursa: AdevarulÂÂ