LifeStyle, RETETE CULINARE

Pui cu covrigei si sos de branza Cedar

Ingrediente: o lingura de unt, 2-3 linguri faina, 500 ml lapte, 500 g branza Cedar, 2 bucati piept de pui sau copan dezosat, 300 g covrigei, 2 oua.

Preparare:

Intr-un vas antiaderent se pune untul la topit, apoi se adauga faina in ploaie amestecand energic. Cand s-a omogenizat se adauga laptele, putin cate putin, la foc potrivit, si se amesteca pana se ingroasa sosul. Apoi se adauga branza si se amesteca pana se topeste si se omogenizeaza prepaatul.

Puiul se bate foarte bine cu ciocanul de snitele. Ouale se bat cu furculita cu un praf de care. Covrigeii se zdrobesc in mixer, cu cimbru si scortisoara.

Puiul se da prin ou batut, apoi prin covrigetii pisati si se prajeste in ulei incins. Bucatile de pui se ung cu sos si se servesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *