Evenimente

Programul “Serilor Copiilor” , 18-19 februarie 2012

Luna februarie continua la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” cu noi activitati pentru copii! Sambata, 18 februarie si duminica, 19 februarie, de la ora 19.00, in timp ce parintii sunt invitati la spectacol, cei mici sunt asteptati la „Serile copiilor”, pentru Atelierul de Muzica Traditionala: Sezatoare cu Fluiere si Povesti.

 

Atelierele „Serile Copiilor” sunt parte a proiectului cultural-educational „Creste prin Arta!” (www.cresteprinarta.blogspot.com) si sunt destinate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani. Atelierele sunt concepute pentru a facilita accesul celor mici la diverse activitati si mijloace de exprimare artistica, stimuland creativitatea si increderea in sine a copiilor, incurajandu-i sa participe la exercitii de imaginatie si socializare.

 

In acest sfarsit de saptamana va asteptam la „Serile Copiilor”:

 

ATELIER DE MUZICA TRADITIONALA: SEZATOARE CU FLUIERE SI POVESTI, coord. Beatrice si Florin Iordan

18 februarie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Maria de Buenos Aires”

19 februarie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Voievodul Tiganilor”

Atelierul urmareste familiarizarea copiilor cu muzica si instrumentele traditionale romanesti, oferindu-le celor mici o seara plina de povesti muzicale hazlii. Intr-o atmosfera plina de cantec si veselie, asezati in jurul stergarului plin de instrumente, copiii vor primi o scurta prezentare a acestor obiecte cu nume nemaiauzite  (fluiere, caval, cobza, tambal, dairea, dramba), pe care le vor putea incerca si cu ajutorul carora vor realiza o poveste muzicala in decorul de teatru de umbre pregatit de Beatrice. Mai multe informatii si imagini la adresa: http://cresteprinarta.blogspot.com/2012/02/sezatoare-cu-fluiere-si-povesti-la.html

 

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier. Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48 si pe site-ul www.eventim.ro.

 

Inscrierile se pot face la adresa de e-mail: ioana.schiau@opereta.ro. Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0751 177 084, pe blog-ul proiectului www.cresteprinarta.blogspot.com si pe pagina de facebookhttp://www.facebook.com/CrestePrinArta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *