Concerte

PrePay Party cu Duffy

În premieră în România, Duffy, alături de 15 muzicieni şi dansatori, va susţine peste 3 zile un concert extraordinar în cadrul Orange PrePay Party, de la ora 20:00, pe plaja H2O, din Mamaia. Pregătirile pentru concert au început deja şi peste 22 de tone de echipamente pentru sonorizare şi lumini vor fi instalate pe scena unde va avea loc concertul. La concert vor participa şi câştigătorii celor 3 premii VIP ale concursului Orange PrePay Party, ce constau într-o călătorie Bucureşti-Mamaia cu elicopterul şi două nopţi de cazare la un hotel din Mamaia, pentru câştigători şi câte un însoţitor.

De asemenea, câştigătorii şi însoţitorii lor o vor putea urmări pe Duffy din zona VIP, special amenajată de Orange. Pentru toţi cei care îşi doresc să o vadă pe Duffy la Orange PrePay Party accesul la concert este gratuit.

„Publicul prezent la concert va avea parte de multe surprize plăcute şi de un spectacol memorabil oferit de cântăreaţa galeză care aniversează 25 de ani cu 3 zile înaintea concertului din România”, a declarat Dragoş Huian, Sponsorship and Events Specialist la Orange România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *