FILME

Premisa unui dezastru (Departure): senzonul 2

Premisa unui dezastru (Departure) revine la DIVA, cu premieră în România a sezonului 2, duminică, 16 ianuarie, de la ora 21:00 și aduce în atenția publicului un nou eveniment demn de o investigație condusă de Kendra Malley (Archie Panjabi).Premisa unui dezastru (Departure) revine la DIVA

Premisa unui dezastru revine la DIVA, cu premieră în România a sezonului 2, duminică, 16 ianuarie, de la ora 21:00 și aduce în atenția publicului un nou eveniment demn de o investigație condusă de Kendra Malley (Archie Panjabi).

Lansat în 2021, sezonul doi al serialului Premisa unui dezastru (Departure) are șase episoade în care este investigată deraierea unui tren de mare viteză, de ultimă generație, complet automatizat, pe nume Apollo. În mod abrupt, ruta Toronto – Chicago se încheie în Michigan.

Geniala investigatoare Kendra Malley este chemată pentru a cerceta împrejurările accidentului din zona rurală, alături de colegii ei, curajosul Theo Barker (Mark Rendall) și tânăra analistă Charlotte Jensen (Kelly McCormack). În timp ce atenția tuturor este îndreptată asupra lor, Kendra și echipa sa descoperă o serie de indicii ce conduc la o mulțime de suspecți cu motive din cele mai variate. Este oare vinovat gigantul tehnologic care a dezvoltat proiectul? A fost implicat un cartel de droguri din Mexic? Sau este vorba de un angajat nemulțumit care se opune avansului tehnologic? Lucrând în colaborare cu FBI, Kendra pornește într-o cursă contracronometru spre descoperirea adevărului.

Ca și în primul sezon, Kendra este susțiuntă de mentorul său, Howard Lawson (interpretat de regretatul Christopher Plummer). Din cauza restricțiilor impuse de pandemie cei doi actori și-au dat replica de la distanță, prin intermediul mai multor conferințe video.

Un nou sezon plin de adrenalină sosește la DIVA, cu o echipă de investigatori care lucrează sub presiunea rudelor victimelor, presiunea mediatică, a timpului și a întregii lumi aflată în stare de șoc care așteaptă de la ea răspunsuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *