Pentru foi avem nevoie de 4 linguri de lapte, 4 de miere, 200 g zahar, 50 g unt, o lingurita rasa de bicarbonat, lamaie si vanilie, 400 g faina. Pentru crema avem nevoie de: 200 g zahar pudra, 250 g lapte, 3 linguri gris, 200 g unt, esenta de fructe, marmelada.
Se pun la fiert laptele, untul, mierea, vanilia, lamaia si zaharul, pana cand compozitia se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga faina. Coca se intinde, se taie in patru bucati si se coc foile pe dosul uns cu unt al tavii.
Untul se amesteca cu zaharul pudra. Grisul se fierbe in lapte. Se adauga untul spuma atunci cand compozitia s-a racit.
Jumatate din crema se amesteca cu esenta de fructe. Intre primele doua foi se pune crema alba, iar intre urmatoarele doua marmelada. Intre ultimele foi se pune crema cu esenta de fructe.
Sursa: www.stilfeminin.ro