Coca: 250g margarina, 250g zahar, 4 oua, 200g faina, 100g amidon,1 lingurita praf de copt,arome.
Se freaca margarina cu zaharul, se adauga galbenusurile si se freaca bine, apoi albusurile batute spuma, faina, amidonul si praful de copt ultimele trei amestecate mai inainte.
Se aseaza in tava jumatate din aceasta coca iar cealalta jumatate se amesteca cu macul preparat astfel:
70 g biscuiti pisati, 60 g mac, 2 linguri de unt, 1 ou, 2 linguri de zahar
80ml apa se fierbe cu zaharul si se pune peste biscuitii amestecati cu mac, apoi se adauga oul si untul
Amestecul de mac cu jumatete din coca de mai inainte se pun coca simpla din tava.
Se pune la cuptor sa se coaca.
Glazura:
175g ciocolata alba si 25 g unt se topesc pe baie de apa si se pune peste prajitura dupa ce aceasta a fost scoasa din cuptor si racita putin.
Incearca si Prajitura cu portocale si mac!