RETETE CULINARE

Porc cu coriandru

Ingrediente pentru 4 portii:
800 g spata de porc macra, 2 linguri frunze de coriandru, 2 lingurite chimen pudra,2 lamai, o lingurita de boia de ardei iute, o lingura de ulei de masline, un pahar lapte de soia, 2 catei de usturoi, o lingura sos de soia, piper.
Preparare:
Se taie carnea in cuburi mari. Intr-o cratita cu capac se calesc bucatile de carne, in ulei de masline, pe fiecare parte. Se adauga laptele de soia, usturoiul tocat, chimen, sos de soia, boia dulce si piper.
Porc
Se acopera si se lasa sa fiarba 20 min la foc mic, amestecand din cand in cand.
Una dintre lamai se taie felii care se pun peste preparat, apoi se mai lasa la foc inca 5-10 min, apoi se adauga si frunzele de coriandru tocate.

Se aseaza pe platou si se decoreaza cu coriandru si sferturi de lamaie.