RETETE CULINARE

Peste cu masline

Ingrediente: – 1 kg de peste intreg

– 40 de grame de masline negre (preferabil fara sambure)

– 60 de grame de miez de nuca

– 2 felii de franzela

– 5 catei de usturoi

– o lamaie

– sare, boabe de piper, ulei

Cum pregatesti?

Pestele se curata pentru a fi umplut. Compozitia va consta din masline pisate, amestecate cu feliile de franzela inmuiate in apa, nuci si usturoi, toate pisate. Se adauga putin ulei si zeama de lamaie si se amesteca. Pestele se umple cu aceasta compozitie, dupa care se fixeaza cu scobitori. Se aseaza intr-o tava cu ulei si apa, in care se adauga cateva boabe de piper negru si sare. Se lasa la cuptor timp de jumatate de ora – 40 de minute.

Pofta buna!
Sursa: www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *