Stiri

PensiiOnline.ro, un hotspot in competitia festivalului Internetics

PensiiOnline.ro este primul site de pensii prezent in competitia Internetics, fiind astfel evaluat de cei mai buni specialisti online din Romania in acest moment. Joi, 1 noiembrie 2007, se va face premierea lucrarilor intrate in concurs la festivalul Internetics, sub conceptul Hotspot. PensiiOnline.ro este concurent in competitia WebSpace, sectiunea Servicii Online – Servicii Diverse.

Managerul PensiiOnline.ro, Marian Mandru, justifica participarea la festival: “Pentru ca unul dintre principiile PensiiOnline.ro este competitivitatea, obtinuta prin servicii de calitate, am acceptat provocarea Internetics”. Conform echipei PensiiOnline.ro, proiectul inscris la acest festival isi propune sa se dezvolte continuu si sa isi pastreze standardele ridicate cu care a pornit la drum, iar participarea in competitia Internetics din acest an se vrea a fi o oportunitate pentru PensiiOnline.ro de a arata la ce nivel este in acest moment si ce trebuie sa perfectioneze.

“Pentru ca punem la dispozitie serviciul Aplica pentru o pensie si dorim sa oferim clientilor nostri avantajele mediului online in nou lansata campanie pentru pensii private, am dorit ca acest serviciu sa fie evaluat si de alti specialisti, pentru a fi continuu imbunatatit”, adauga Mandru.

Internetics este singurul festival din Romania, creat acum sapte ani pentru a premia industria online, de la creatori, pana la clienti, si care a reunit an de an specialisti, oameni de comunicare si marketing sau mari companii interesate de mediul online. Anul acesta festivalul se desfasoara sub conceptul Internetul este acum mai viu ca niciodata, Internetics afirmandu-se ca hotspot al industriei online din Romania. Sectiunile Web Space, Web Promo si Web Graphic vor aduce in prim-plan cele mai bune lucrari din acest an de pe piata online de la noi din tara, printre care si PensiiOnline.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *