CARTE BUNA

Patrizia Paglieri lanseaza prima ei carte de bucate… altfel

Detalii inedite despre Chef Patrizia Paglieri, un interviu spumos și plin de informații nedezvăluite până acum despre femeia și chef-ul Patrizia: de la gustul copilăriei și cafeaua la fierbător, până la obiceiurile și ritualurile de seară, dar și definiția dragostei în viziunea ei, poze în premieră cu familia, cum simte sărbătoarea Crăciunului și de ce e machiată foarte puternic și cu ruj roșu, dar și ce ascunde în poșetă sunt toate cuprinse in paginile noii cărți “Pe tocuri în bucătărie”.

Născută în America, de ani buni în România, Patrizia iubește mâncarea tradițională italienească. “Noi am fost mereu o familie de oameni veseli, optimiști, pozitivi. Asta ne-a ajutat să ne simțim bine oriunde, în orice situație. Să mergem înainte”. De aceea, pentru Patrizia gustul României este azi cel de casă, de familie. Și de prieteni. Este aici din 1993. Iar acum vă aduce o carte de bucate diferită, în paginile căreia o veți putea descoperi pe femeia Patrizia, puternică, pasională, independentă.

În partea a doua a cărții, chef Patrizia Paglieri dezvăluie secrete și rețete italienești de paste, pizza rapidă, pâine, supe și creme, clătite, risotto, piept de rață, cotlete de miel și deserturi suave: mousse de ciocolată, panna cotta sau înghețată. Rețete dulci și sărate, pentru pasionații de preparate fine și exclusiviste. Fiecare rețetă conține și extra info “Secret de Chef”, iar fotografiile ilustrează impecabil fiecare detaliu. Cartea “Pe tocuri în bucătărie” este coordonată de Susana Pletea, Director Editorial Burda România, și poate fi achiziționată de la orice punct de difuzare a presei, la prețul de 29,99 lei.patrizia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *