Ingrediente pentru 4 portii: 400 g paste (de ex Rigatoni), sare, 1 ceapa, 500 g brocoli, 1 ardei rosu, 150 g carnati picanti, 2 linguri ulei de masline, piper, 2 linguri busuioc.
Preparare:
Fierbeti pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Apoi strecurati-le, le treceti prin jet de apa rece apoi le lasati la scurs.
Curatati brocoli si spalati-l, apoi taiati-l buchetele. Puneti brocoli la fiert timp de 4 min in apa cu sare, apoi il puneti la scurs. Curatati ceapa, spalati-o si taiati-o cubulete. Spalati ardeiul, stergeti-l cu un servet de hartie, curatati-l de seminte si taiati-l inele. Indepartati pielita de pe carnati si taiati-i feliute.
Incalziti uleiul de masline in tigaie si caliti ceapa. Adaugati carnatii,ardeiul si brocoli si caliti 4 min. Adaugati pastele, sare si piper.
Serviti cu busuioc presarat.