Stiri

Oferta IPTV

Oferta Dolce Interactiv variază între 0 şi 13,9 euro la abonamente TV, scrie PCForum.ro. Începând cu această săptămână, orice client Romtelecom din cele 10 orase acoperite care doreşte să beneficieze de cea mai nouă tehnologie TV oferită de companie, IPTV, are la dispoziţie oferta Dolce Interactiv cu 4 pachete principale cu reduceri de până la 100%.

După lansarea parţială a Dolce Interactiv în decembrie 2009, interval in care aproximativ 10000 de clienti au ales sa beneficieze de acest serviciu, Romtelecom lansează in aceasta saptamana, oferta comercială completă constând în patru pachete: iNational, iVariat, iStar si iMaxim.

Romtelecom oferă gratuit pachetul iNational tuturor clienţilor care au instalată atât o linie telefonică, cât şi internet Clicknet, în zonele în care Dolce Interactiv este disponibil. Abonatii pachetului iNaţional, care cuprinde 24 canale, vor putea de asemenea sa se bucure de calitatea HD, beneficiind de acces gratuit cu caracter promoţional la 2 dintre canalele HD (ProTV HD, respectiv Sport.ro HD).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *