Vedete

Oana Cuzino lanseaza un nou concurs de slabit

Oana Cuzino da startul unui nou concurs “Poftiti la slabit!” chiar in prima emisiune a noului sezon, sambata, 23 februarie, la ora 17.00, in prezenta celei mai cunoscute perechi de dansatori,  Mihai Petre si Elwira Duda, dar si a coregrafului Edi Stancu.

Cei 10 concurenti, 8 femei si 2 barbati, care vor pofti la slabit in sezonul al doilea al emisiunii “Ce se intampla doctore?”, au varste cuprinse intre 16 si 40 de ani si au fost alesi din peste 1.000 de persoane inscrise la preselectie.

Cei 10 concurenti se vor lupta cu ei insisi pentru a scapa de kilogramele in plus, dar si intre ei pentru marele premiu de 7.000 de euro. Juriul care ii va supraveghea indeaproape pe concurenti este format din Serban Damian, nutritionist sportiv, specializat in acest domeniu intr-un program organizat de catre Comitetul Olimpic International, Adriana Nicolae, campioana de fitness si antrenoare in acelasi timp, si psihoterapeutul Mirela Zivari.

Concursul nu ii vizeaza insa doar pe cei 10 candidati, care vor face tot posibilul sa slabeasca sanatos, dar si sa puna mana pe marele premiu, ci si pe telespectatorii cu probleme de greutate.

Din 23 februarie, in fiecare sambata, de la ora 17.00, medicul de la Pro TV, Oana Cuzino, raspunde din nou intrebarilor despre sanatate, frumusete si stil de viata in emisiunea “Ce se intampla doctore?” Pe langa subiecte la moda, inalniri cu vedete in voga, lectii de gatit si dans, sezonul al doilea al emisiunii “Ce se intimpla doctore” vine si cu multe surprize.

Tot in prima emisiune, telespectatorii se vor delecta si cu o prezentare de
lenjerie intima si doua coregrafii realizate de Edi Stancu pentru un show de moda care va avea loc la Paris.

Tonusul fizic si psihic si stare de buna dispozitie sunt cuvintele de ordine pentru fiecare dupa-amiaza de sambata, din 23 februarie, de la ora 17, la Pro TV cu Oana Cuzino.

Sursa: Pro TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *