LifeStyle

Noua televiziune TLC din portofoliul Discovery intrã în grila UPC

UPC România vine în întâmpinarea clienţilor sãi, oferindu-le un nou post TV: TLC, unul dintre cele mai apreciate canale TV pentru femei. Acesta este disponibil începând cu 20 ianuarie 2011 în pachetul de bază analogic şi digital.

TLC este unul dintre cele mai bine cotate canale de divertisment pentru femei, cu programe adresate atât lor cât şi întregii familii. TLC oferă divertisment de calitate pentru orice ocazie şi programe pe subiecte diverse, de la provocări în carieră la transformări de imagine spectaculoase, de la viaţa de familie la sfaturi practice pentru problemele întâlnite zi de zi.

Din oferta de programe cu care se va lansa postul TLC, fac parte câteva serii foarte cunoscute şi apreciate la nivel internaţional, care prezintă personaje reale în diverse situaţii de viaţă, cum ar fi:
PR şi modă la New York – povestea captivantă a lui Kelly Cutrone, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din New York, care organizează prezentări de moda pentru nume celebre din această industrie.
Ghid pentru părinţi – Situaţii extreme – cazuri reale şi sfaturi privind îngrijirea copilului oferite de cea mai celebră dădacă din lume, Jo Frost.
Poliţistele din Broward County – povestea unor femei poliţist şi a realităţilor dure cu care se confruntă în lupta pe care o duc zi de zi pentru apărarea legii.

Ĩncepand cu aceeaşi datã, canalul Discovery Travel & Living, iese din grila UPC iar o parte dintre cele mai celebre programe ale acestuia – cum ar fi Cake Boss (Regele cofetarilor), Kate plus 8, Say Yes To The Dress (Rochia perfectã) sau What not to wear (Poliţia vestimentarã) – se vor regãsi în grila noului canal TLC.

TLC este disponibil pentru abonaţii la serviciul de televiziune analogicã şi digitalã de la UPC, atât în cazul achiziţionării exclusive a serviciilor de televiziune cât şi în cadrul pachetelor 2 Play si 3Play.

Canalul TLC este adus în România de Discovery Networks, divizie a Discovery Communications, care distribuie în prezent mai multe posturi TV printre care Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD Showcase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.